Briose cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 15536 vizualizari

 

la un pahar rece de bere si o vorba ................merg perfect aceste briose cu cascaval

 

INGREDIENTE

  • 400 cascaval ras
  • 4 oua
  • 2 linguri zahar
  • putina sare
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri smantana
  • 200 g faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval:

Se amesteca toata ingredientele bine ,eu le-am pus in masina de paine(am fost mai comoda).

Se unge o tava de briose(eu am pun in forme de savarine cu hartie)apoi se pun cate 2 linguri din compozitie ,

se da tava la cuptor 20-25 minute pana se rumesc frumos.

Se scoate tava cand sant gata si se lasa la racit apoi se servesc cu o bere rece(sincer mie nu imi place berea deloc)dar merge si cu un suc sau o cafea (hai sa va mai zic una tare de tot eu nici cafea nu beau)cu toate ca am fumat 13 ani inainte si nu am baut deloc cafea.

Sant niste briose foarte bune si gustoase si se fac si foarte rapid si se pot pastra si in frigider 3-4 zile daca faceti mai multe

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brandada pe paine prajita cu usturoi